субота, 19. јануар 2013.

Manikir:Pastelne boje +Uradi sam:Kako nacrtati leopard print i pravilno srce!

-Posle Nove godine i praznika vreme je da nokte odmorimo od jakih i tamnih boja!Pastelna paleta na vašim noktima je savršen izbor za školu ili posao.Nokti izgledaju lepo i negovano! A za one kojima se mirna varijanta ne dopada tu je i uputstvo za crtanje leopard printa i pravilnog srca! Čitaj dalje i saznaj!






-Čini se da pastelene boje na noktima nisu za večerenje izlaske i žurke ali ako dodate malo šljokica izgledaju prilično elegantno.A za svakodnevne prilike koristite one u nijansi sličnijoj boji kože,koja daje noktima negovan izgled.Ukoliko volite neke neobičnije varijante više nego mat,dodajte više boja,zanimljivu šaru npr. cvetni dezen kao na slici,ili malo laka sa šljokicama!U pastelene boje se ubrajaju sve mirnije varijante regularnih boja,a najpopularnije su boja kože,mint zelena i svetlo plava u kombinaciji sa zlatnim ili srebrnim šljokicama!

-Ipak neki ljudi vole da njihovi nokti ostanu zapamćeni,pogledate kako da napravite leopard print i pravilno srce na noktima!


-Sve što je potrebno je lak u crvenoj,zlatnoj i crnoj boji,papir,kao radna površina i čačkalica ili crtač tačkica za nokte.Ukoliko ga nemate pogledajte prethodni post iz Manikira ovde i napravite ga sami!

Sophie

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4389071/?claim=7sn7r2eyy9j">Follow my blog with Bloglovin</a>


Нема коментара:

Постави коментар