субота, 5. јануар 2013.

Organizacija&Dekor:Moderne sobe za svačiji ukus


-Ako niste zadovoljni izgledom svog spavaćeg kutka,evo nekoliko primera fenomenalnih,modernih soba,koji vas mogu inspirisati da uredite svoju sobu!








-Ako se odlučite za nešto jednostavniji kolorit,crno-belo,evo odličnog primera za to!Crno-bele sobe su elegantnije od ostalih,i pored toga što slike u ovom koloritu izgledaju monotono,beli elementi u sobama doprinose osvetljenosti!



-Ono što mi se posebno sviđa kod ovih soba je organizacija!Koliko puta vam se desilo da imate određene stvari koje ne izledaju lepo u vašoj sobi,ne možete da ih se otarasite jer vam trebaju!Najbolji način za skladištenje su korpe i kutije ispod kreveta!



-Prva soba je moj lični favorit,pošto volim šarene boje!Međutim,ono što me je privuklo kod ove je polica koja je dizajnirana tako da ide oko kreveta!Savršeno za magazine,knjige i  dekorativne kutije sa "nepoželjnim" sitnicama!

-Ova druga soba je sa sve one koji dele prostor sa sestrom,u ovom slučaju!Ako imate mali prostor na raspolaganju,uz dobru organizaciju se može sve!

-Ovde sam vam dala nekoliko primera za dekoraciju soba za devojke i devojčice,sledeći put ću se potruditi da novim primerima obradujem dečake!

Sophie :D

Нема коментара:

Постави коментар