понедељак, 4. фебруар 2013.

Organizacija&Dekor: Osvežite sobu uz ramove i sveće +Uradi sam:Kako da napravite svećnjak i lampion!




-Obožavam da dodajem neke sitnice u svojoj sobi koje će je učiniti još lepšom! Po mom mišljenju sveće,zanimljivi svećnjaci,sobni lampioni i ramovi za slike su savršeni za dekoraciju spavaćeg prostora! Iz tog razloga sam za ovaj post izabrala nekoliko dekorativnih artikala iz Conformine ponude, a ukoliko vam se ovi nisu dopali posetite Conforimin sajt ovde, izaberite šta vam se sviđa i ukrasite svoju sobu!

Ram za slike - 370 din.

Ram za slike Barok - 619 din











Ram za slike- -180 din
Ukrasna sveća sa sjajem - 380 din













Ukrasna sveća 6 komada - 320 din



Ukrasna sveća sa čipkom - 339 din














-Na internetu sam pronašla ovu sliku recikliranih konzervi koje su pretvorene u sobne lampione,ovo je nešto što ću siguno da napravim za svoju sobu!

Potrebno je:

-Konzerva,od graška npr. ili neke druge konzervirane hrane.
-Čekić
-Veći ekser
-Boja,možete koristiti tempere ali konzervu u tom slučaju morate da prelakirate,bolja opcija je boja u spreju!
-Četkica
-Komad žice
-Olovka
-Sveća

-Prvo obojite konzervu omiljenom bojom.Kada se boja osuši olovkom iscrtajte tačkice na konzervi u određenom obliku,npr. obliku srca,zvezde,pečurke,itd.
Iscrtane tačkice probušite pomoću eksera i čekića.Sa strane napravite dve dodatne rupice kako bi kroz njih provukli žicu pomoću koje ćete okačiti vaš novi sobni lampion! Ubacite sveću unutra,zapalite i to je to!



Potrebno je:

-Tempere
-Lak za drvo
(Ukoliko imate boje za porcelan onda koristite iste)
-Četkica
-Sveća
-Stara šoljica za kafu

-Staru šoljicu za kafu prebojite jednom bojom koja će vam poslužiti kao baza,boju nanesite dva puta ukoliko je dezen na šoljici upadljiv.Preko osnovne boje nacrtajte i islikajte šta god poželite.Kada se boja osuši prelakirajte i ostavite da prenoći.Unutra ubacite sveću ili nalijte vosak!

Sophie

Нема коментара:

Постави коментар