недеља, 25. децембар 2016.

U avanturu sa Kate Spade



Nemate vremena da pogledate sve omiljene božićne filmove? Znam da to može biti pomalo frustrirajuće ali budite realni - barem jedan od njih ste pogledali najmanje dvanaest puta. Ili tu negde oko tog broja. Ne bih vas podsećala na manjak vremena za uživanje u novogodišnjoj čaroliji da nemam rešenje za vaš problem. Zabava u svega nekoliko minuta.
Nova sezona #missadventure od Kate Spade tima je tu, a glavne uloge igraju Zosia Mamet i Gica iz Muppet show-a. Samo ova rečenica bi trebala da vas navede da odmah pogledate sve epizode u trajanju od svega nekoliko minuta i pregledate svaki online artikal iz kolekcije Kate Spade Disney Miss Piggy, mada ovde možda zaglavite dva sata. Nemojte posle da kažete da vas nisam upozorila. Šljokice, tufne, ogromno prstenje. Da, da, sve to!




No, vratimo se na Miss Adventure. Koliko je katastrofalno kada se nađete u liftu sa devojkom koja je obučena isto kao i vi, koja pritom ide na istu žurku? Meni se čini da sam tu katastrofu prerasla, ali to ne znači da problem ne postoji, barem u teoriji kao horor scenario prosečne devojke. Okej, ni meni baš nije svejedno, priznajem, ali daleko od toga da preživljavam nervni slom. Kako su to rešile Miss Adventure junakinje? Pa ne baš najbolje. Uostalom, pogledajte sami.

Koje savete za devojke ima čuvena diva Piggy? I to možete pogledati na Kate Spade blogu. Za početak, ovoj cici ne manjka samopouzdanja.



3 коментара: